Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ... «Ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ είναι δεδομένος» λέει η κυβέρνηση.... ΒΙΝΤΕΟ με τον Τζανακόπουλο να ομολογεί...

Ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ είναι δεδομένος δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και επισήμανε ότι «ακο...



Ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ είναι δεδομένος δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και επισήμανε ότι «ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία), διαφωνούμε κάθετα».






Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι «οι διαπραγματεύσεις έχουν δυναμική, προϋπόθεση είναι η αλλαγή των αλυτρωτιστικών αναφορών στο Σύνταγμα».




Σχετικά με το ονοματολογικό, ξεκαθάρισε -όπως έχει κάνει και ο Νίκος Κοτζιάς- ότι ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία είναι δεδομένος. «Είναι λανθασμένη η άποψη της απάλειψης του όρου «Μακεδονία»’, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αδιάλλακτη στάση από τους εταίρους μας, θα ήταν δύσκολο να εξηγηθεί στους εταίρους μας» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία) διαφωνούμε κάθετα» επισήμανε ακόμη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.