Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ: Μισθοφόροι των Τούρκων έδεσαν τέσσερις γέροντες Κούρδους και τους παγίδευσαν με εκρηκτικά

tribune: Τζιχαντιστές που συμμετέχουν στην τουρκική στρατιωτική επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», δηλαδή στην επίθεση στον κουρδικό θύλακα της...


tribune: Τζιχαντιστές που συμμετέχουν στην τουρκική στρατιωτική επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», δηλαδή στην επίθεση στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, έπιασαν τέσσερις Κούρδους γέροντες ομήρους, τους έδεσαν πισθάγκωνα και τους παγίδευσαν ολόγυρα με εκρηκτικά.





Το περιστατικό, που καταγράφηκε και φωτογραφικά, συνέβη στο χωριό Μουσέκα της Εφρίν.





Οι τέσσερις γέροντες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, δέθηκαν όμηροι και παγιδεύτηκαν με εκρηκτικά μέσα σε ένα μαγαζί που φαίνεται ως παντοπωλείο.
Τις τελευταίες ημέρες ο τουρκικός στρατός έχει στρατολογήσει τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και τους έχει αναθέσει τον ανορθόδοξο πόλεμο κατά των Κούρδων, μιας και οι μισθοφόροι του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) αποδείχτηκαν εξαιρετικά χαμηλής μαχητικής αξίας απέναντι στις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG).
Όσο η μάχη στην Εφρίν συνεχίζεται δίχως οι Τούρκοι να καταφέρνουν κάποια στρατηγική νίκη, τόσο οι συμμορίες τζιχαντιστών μισθοφόρων εφαρμόζουν όλο και αγριότερες μεθόδους τρομοκρατίας εις βάρος του τοπικού πληθυσμού, στις περιοχές του κουρδικού θύλακα που έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους.

Οι τουρκικές αγριότητες δεν ξαφνιάζουν τους Κούρδους, ούτε εμάς τους Έλληνες όπως και κανένα άλλο έθνος της περιοχής που έχει υποστεί στην ιστορία του την τουρκική αγριότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.