Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαθήτρια στο Βόλο σόκαρε την τάξη όταν αποκάλυψε πως η μητέρα της την ξυλοκοπούσε άγρια

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διακομίστηκε την Τετάρτη το πρωί ένα 13χρονο κορίτσι, καθώς η ανήλικη παρουσιάστηκε στο σχολείο έχοντα...


Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διακομίστηκε την Τετάρτη το πρωί ένα 13χρονο κορίτσι, καθώς η ανήλικη παρουσιάστηκε στο σχολείο έχοντας τραύματα και διαμαρτυρήθηκε σε καθηγητή της ότι η μητέρα της την κακοποιεί.




Η μικρή δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της αλλά και τραύμα.

Συνελήφθη η μητέρα της μαθήτριας




Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενημερώθηκε για το περιστατικό από το Νοσοκομείο, και σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσε και συνέλαβε τη μητέρα της 13χρονης.
Πρόκειται για μία 51χρονη γυναίκα, η οποία μεγαλώνει μόνη το παιδί της. Η συλληφθείσα κρατείται σύμφωνα με εντολή που έδωσε η Εισαγγελία Βόλου, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο οικογενειακός καβγάς φαίνεται να εκδηλώθηκε λόγω διαφωνίας για το κινητό τηλέφωνο.

Τι συνέβη και τη χτύπησε η μητέρα της

Η ανήλικη λάμβανε πολλά μηνύματα στο τηλέφωνό της, γεγονός που εξόργισε τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να της αρπάξει το κινητό και εκτός ελέγχου πλέον να αρχίσει να τη χτυπάει.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, ενώ μάνα και κόρη βρίσκονταν στο σπίτι, και τελικά ήρθε σε γνώση των αρχών την Τετάρτη, όταν η ανήλικη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της στο σχολείο και να μιλήσει.

Η εν λόγω υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας είναι από τις λίγες που απασχολούν αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Συνήθως στο αυτόφωρο οδηγούνται σύζυγοι σε διάσταση. Καταγγελία για κακοποίηση ανήλικου από γονείς, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια το αστυνομικό δελτίο δεν έχει καταγράψει.

Η Εισαγγελία Βόλου χειρίζεται ήδη την υπόθεση με μεγάλη ευαισθησία, λόγω ακριβώς ότι το θύμα είναι ανήλικο.

Πηγή: Ταχυδρόμος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.