Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ έκλεβε ρεύμα ΚΑΙ πλάκωσε στο ξύλο τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πήγε σε σπίτι για να ελέγξει αν το ρεύμα εξακολ...


Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πήγε σε σπίτι για να ελέγξει αν το ρεύμα εξακολουθεί να είναι κομμένο ή όχι.







Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, «το ρεύμα στο συγκεκριμένο σπίτι ήταν κομμένο λόγω χρέους.




Σήμερα το συνεργείο μας πήγε να ελέγξει αν παραμένει κομμένο. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος καταναλωτής είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα».Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο καταναλωτής, όπως καταγγέλλει ο κ. Βρέντζος, βιαιοπράγησε εναντίον ενός υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου εκεί κατατέθηκαν μηνύσεις τόσο από τον υπάλληλο της επιχείρησης για τον ξυλοδαρμό όσο και από την επιχείρηση για το αδίκημα της ρευματοκλοπής. Λίγο αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του καταναλωτή στο Ατσαλένιο και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Τέτοια περιστατικά είναι απολύτως καταδικαστέα» τονίζει ο κ. Βρέντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.