Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΕΣ...!!! Επτά άτομα στον εισαγγελέα για τις συμπλοκές στο Ηράκλειο

Έξι Έλληνες ηλικίας 18 ως 47 χρόνων και ένας 22χρονος Μολδαβός που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των συμπλοκών μεταξύ οπαδών του Ολυμ...

Επτά άτομα στον εισαγγελέα για τις συμπλοκές στο Ηράκλειο

Έξι Έλληνες ηλικίας 18 ως 47 χρόνων και ένας 22χρονος Μολδαβός που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των συμπλοκών μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.




Όλοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τον αθλητισμό και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.




Πάνω τους και στα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν 18 μπετόβεργες και χαλκοσωλήνες, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα σφυρί, μια κροτίδα, μια κρητική «κατσούνα» (ξύλινη ποιμενική ράβδος), τρεις απασφαλισμένοι και χρησιμοποιημένοι πυροσβεστήρες, τρία χρησιμοποιημένα βεγγαλικά χειρός, μια χρησιμοποιημένη φωτοβολίδα χειρός, ένα χρησιμοποιημένο καπνογόνο, τέσσερα μεταλλικά υπολείμματα βεγγαλικών, πέντε μάσκες , δυο σακβουαγιάζ και μικροποσότητα κάνναβης.

Τα επεισόδια είχαν ξεσπάσει το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και οι ομάδες των χούλιγκαν ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές μικρής έκτασης σε δύο καταστήματα. Χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.