Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο κόσμος θα «σκεπάσει» κάθε παρατράγουδο που ενδεχομένως να προκύψει» λέει ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων..

Με αφορμή το Συλλαλητήριο στην Αθήνα... «Ακούω για απειλές, για κομματικές ταμπέλες, για εθνικισμό, για ακραία στοιχεία, για συμπλοκές...

«Ο κόσμος θα «σκεπάσει» κάθε παρατράγουδο που ενδεχομένως να προκύψει»

Με αφορμή το Συλλαλητήριο στην Αθήνα...

«Ακούω για απειλές, για κομματικές ταμπέλες, για εθνικισμό, για ακραία στοιχεία, για συμπλοκές που θα γίνουν, για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στην Αθήνα.





Αυτά είχαν ακουστεί και για το συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν κατέστη δυνατόν, να αποτρέψει αυτό το κύμα των Ελλήνων που έδωσε το παρόν. Όποιες φωνές και αν ακούστηκαν στη Θεσσαλονίκη, είτε για τον Δήμαρχο, είτε και συνθήματα διάφορα, ο κόσμος τους σταμάτησε και τους σκέπασε. Το ίδιο θα γίνει και στην Αθήνα. Ο κόσμος θα «σκεπάσει» κάθε παρατράγουδο που ενδεχομένως να προκύψει. Και αν θα είναι πάλι 90.000 (!!!) Έλληνες στο συλλαλητήριο, τότε οι κυβερνώντες ή μάλλον ο πολιτικός κόσμος, θα πρέπει να αξιολογήσουν πως το συλλαλητήριο δεν είναι «πανηγύρι» για να γράφουν την βούληση του κόσμου στα παλαιά των υποδημάτων τους, αλλά μια δυνατή έκφραση του λαού, που πολύ σύντομα, αν την αγνοήσουν θα το μετανιώσουν !» σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρελας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.