Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ... «Δεν έχουν λόγο οι οικογένειες των θυμάτων» λέει η Κούρτοβικ για την άδεια Κουφοντίνα

Κανονικότητα είναι για την δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, η άδεια που παίρνει ο εκτελεστής της 17Ν. Σε δηλώσεις που έκα...


Κανονικότητα είναι για την δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, η άδεια που παίρνει ο εκτελεστής της 17Ν. Σε δηλώσεις που έκανε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού η κα Κούρτοβικ μάλιστα είπε ότι ο νόμος δεν προβλέπει οι οικογένειες των θυμάτων μια πράξης να έχουν λόγο για την συνέχεια της κράτησης ενός κρατούμενου.






«Είναι στο πλαίσιο μιας κανονικότητας. Κανονικότητα σημαίνει έναν κανόνα που τον ρυθμίζει ο νόμος. Εύχομαι στο μέλλον ότι θα το αντιληφθείτε ως μια κανονικότητα και δεν θα έχουμε την χαρά να σας βλέπουμε και έτσι θα είστε κι εσείς καλύτερα», είπε η δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ μιλώντας στους δημοσιογράφους.




«Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που βγαίνει ο Κουφοντίνας να τον δικάζετε και να τον καταδικάζετε εσείς τα κανάλια», είπε η κα Κούρτοβικ.
Στο ερώτημα πως νιώθει ο ίδιος η κα Κούρτοβικ είπε ότι νιώθει όπως κάθε κρατούμενος που βγαίνει από την φυλακή. «Κάθε κρατούμενος όταν ασκεί το δικαίωμά του να βγαίνει από την φυλακή, ακόμα και αν λογοδοτεί για αντικοινωνικά εγκλήματα είναι σεβαστός. Ο νόμος δεν προβλέπει οι οικογένειες των θυμάτων μια πράξης να έχουν λόγο για την συνέχεια της κράτησης ενός κρατούμενου. Όσα ισόβια και αν του βάλετε, μια ζωή έχει ο άνθρωπος».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.