Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το μυστηριώδες μήνυμα στο διαδίκτυο για την Ειρήνη Λαγούδη που προκαλεί ερωτήματα ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑΤΙΑΝΑ live: Το μήνυμα ανέβηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου. Τότε, δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά πολλά πράγματα για την υπόθεση της Ειρ...


ΤΑΤΙΑΝΑ live: Το μήνυμα ανέβηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου. Τότε, δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά πολλά πράγματα για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Ο άνθρωπος που το έγραψε όμως, αναφερόταν τότε, σε συγκεκριμένα στοιχεία, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είχαν δημοσιοποιηθεί!






Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος Τατιάνα Δουβαρά στην εκπομπή ΤΑΤΙΝΑ live, ο άνθρωπος που έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα «ήξερε στοιχεία, βλέπουμε να σκιαγραφεί τον χαρακτήρα της (Ειρήνης Λαγούδη). Δίνει και συμβολική ερμηνεία της πράξης της, γιατί βρέθηκε στο πίσω κάθισμα κτλ. Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από έναν τυπικό σχολιασμό των δεδομένων».

Τι αναφέρει το συγκεκριμένο μήνυμα



«Πω πω. Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένειά της δεν το δέχεται γιατί δε μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό για αυτό και του έστειλε μήνυμα για να τον γεμίσει με ενοχές, για αυτό μετά από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και την γυναίκα του γιατρού.

Το κινητό το πέταξε η ίδια γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που την χώριζε συνέχεια και να μάθουν οι δικοί της, που τους το έπαιζε χαρούμενη, ότι η γυναίκα υπέφερε. Για αυτό μέχρι τελευταία στιγμή οι δικοί της δεν κατάλαβαν τίποτα από την κατάθλψη που περνούσε. Φορούσε τη μάσκα της και όλα καλά.

Η γυναίκα πρέπει να υπέφερε και να ήταν πολλές φορές στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Ήθελε ένα φινάλε ιδανιό για αυτήν. Διάλεξε ωραίο μέρος, πήρε καφεδάκι, έκανε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Γιατί έτσι ήθελε να την θυμούνται οι δικοί της. Αυτά που βίωνε εσωτερικά τα κρατούσε για τον εαυτό της. Λίγο η ντροπή, λίγο η εικόνα που είχαν οι δικοί της… Πήρε τα χαπάκια της, ήπιε το ποτάκι της και αντίο…

Έκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη, στο πίσω κάθισμα της ζωής του και έβαλε φωτιά για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος αυτοκτονίας. Για να πιστέψουν οι δικοί της ότι μπορεί να μην αυτοκτόνησε αλλά ότι κάηκε ζωντανή. Δεν ήξερε ότι έπρεπε να ανοίξει παράθυρο για να επεκταθεί η φωτιά και από εκεί ξεκινά το μαρτύριο για το τι έγινε. Αυτή η γυναίκα δυστυχώς ζούσε έναν εμμονικό έρωτα που καθίριζε τη ζωή της και τελικά και το φινάλε.





Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κερδίσει τον γιατρο. Να του δείξει ότι είναι η ζωή της. Για αυτό και δεν θορυβήθηκε καθόλου που το παιδί της έφυγε για Αθήνα, για αυτό και δεν άκουγε κανέναν, για αυτό και δεχόταν να παίζει τη δεύτερη. Και σ΄θγουρα προσπαθούσε να εξαγοράσει την αγάπη του με λεφτά. Αλλά αφού δεν αποείδε τίποτα, αυτό ήταν το τελευταίο εγχείρημα».

Τα ερωτήματα
Τα ερωτήματα για την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη αλλά και για τους δικηγόρους που ασχολούνται με την πολύκροτη υπόθεση, είναι πολλά για το μήνυμα αυτό.
Το βασικότερο ερώτημα είναι το πώς οι άνθρωπος που το γράφει, γνωρίζει για το αλκοόλ και τα αντικαταθλιπτικά, όταν αυτά τα στοιχεία δεν είχαν γίνει γνωστά τότε.

Μάλιστα, κάτω από το μήνυμα αυτό, υπάρχουν πολλά σχόλια, από ανθρώπους που αναρωτιούνται κι εκείνοι τα ίδια πράγματα με την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη.

Πώς γνώριζε τόσες λεπτομέρειες για την υπόθεση ο άνθρωπος αυτό, χωρίς αυτές οι λεπτομέρειες να έχουν γίνει γνωστές;

«Μένω κι εγώ κατάπληκτος. Έχουμε διαβάσει πολλά μηνύματα αλλά τόσο κοντά στον τρόπο θανάτου… Τι να σας πω;» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο εξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε, ότι η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στους ερευνητές της Αστυνομίας, ωστόσο έχει πρόβλημα με το επικοινωνιακό κομμάτι από την πλευρά της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.