Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξημέρωσε μια νέα ζωή για μένα... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού μετά και το δεύτερο χειρουργείο

tlife: Τα δύσκολα πέρασαν για τον Ηλία Βρεττό. Ο γνωστός τραγουδιστής που ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ...


tlife: Τα δύσκολα πέρασαν για τον Ηλία Βρεττό. Ο γνωστός τραγουδιστής που ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ολοκλήρωσε χθες και το σοβαρό χειρουργείο που έπρεπε να γίνβει στην περιοχή της λεκάνης, όπου είχε τραυματιστεί (μετά το χειρουργείο σε μηρό και χέρι) και τώρα πια βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.




Ο ίδιος σήμερα το πρωί, μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας όλους όσους τον στηρίζουν αυτές τις δύσκολες ώρες “Xάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.




Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο η επέμβαση του Ηλία Βρεττού είχε απόλυτη επιτυχία: “Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.

Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς.

Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.