Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στον επόμενο τόνο θα μας φάνε ζωντανούς: Ανήλικος γύφτος δάγκωσε το χέρι συνταξιούχου στη Λαμία για να του αρπάξει τα λεφτα! Πρόλαβε να τον μαγκώσει ο παππούς

Ο ηλικιωμένος πρόλαβε να αντιδράσει βουτώντας το νεαρό από το τζάκετ και ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την αστυνομία Ενα απίστευτο πε...


Ο ηλικιωμένος πρόλαβε να αντιδράσει βουτώντας το νεαρό από το τζάκετ και ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την αστυνομία
Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες σστην Λαμία, όταν ένας ανήλικος Ρομά δάγκωσε ηλικιωμένο για να του κλέψει τα χρήματα.






Συγκεκριμένα, ο Ρομά στην αρχή επιτέθηκε έξω από ένα σούπερ μαρκετ σε έναν συνταξιούχο, ο οποίος μόλις είχε κάνει τα ψώνια του.

Ο ηλικιωμένος πρόλαβε να αντιδράσει βουτώντας το νεαρό από το τζάκετ και ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την αστυνομία.

Τότε ο δράστης αντέδρασε και με δαγκωνιές κατάφερε να ξεφύγει από τα δεσμά του παρ’ ολίγον θύματός του και να τραπεί σε φυγή.


Στην συνέχεια ο ανήλικος Ρομά πήγε στο κυλικείο του Σταθμού Υπεραστικών όπου αγόρασε τσιγάρα και προσπάθησε φορώντας κουκούλα να περάσει απαρατήρητος στο καφέ που βρίσκεται στο υπερυψωμένο στο χώρο υποδοχής.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η ομάδα ΔΙΑΣ έχοντας την περιγραφή του ηλικιωμένου, βρήκε τα ίχνη και συνέλαβε τον νεαρό, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ξεφύγει από άλλη έξοδο.

Πηγή: Lamiareport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.