Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιώτες πυροσβέστες ανέλαβαν να αποκαταστήσουν φθαρμένη ελληνική σημαία σε Δημοτικό Σχολείο

flashnews: Μια αξιέπαινη ενέργεια που συνοδεύτηκε και με ενημέρωση των μαθητών για το έργο της πυροσβεστικής Την Πέμπτη, στο 11ο Δημοτικό ...


flashnews: Μια αξιέπαινη ενέργεια που συνοδεύτηκε και με ενημέρωση των μαθητών για το έργο της πυροσβεστικής
Την Πέμπτη, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, διαπιστώθηκε πως λόγω του καιρού η ελληνική σημαία η οποία ήταν αναρτημένη στον ιστό είχε φθαρεί και επιπλέον μπερδευτεί στον σταυρό του ιστού με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον το κατέβασμα και η αντικατάστασή της.





Επιπλέον, λόγω του ύψους του ιστού δεν μπορούσε κάποιος να ανέβει αν την ξεμπερδέψει και έτσι οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν την βοήθεια της….Πυροσβεστικής.



Το τι ακολούθησε το αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Κληματσάκη σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης :
«Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό και σε λίγα λεπτά βρισκόταν στην αυλή του σχολείου μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την αξιόλογη ομάδα των πυροσβεστών, κ. Κασελάκη Ιάκωβο, κ. Θεοδωρογλάκη Νίκο και κ. Νικολούδη Ιωάννη, όπου κατέβασαν την φθαρμένη σημαία από τον ψηλό ιστό και στη συνέχεια με ομάδα μαθητών της ΣΤ΄ τάξης συμμετείχαν στη διαδικασία της έπαρσης της νέας σημαίας με την ανάλογη σοβαρότητα και τιμή.

Επίσης παρέμειναν στο χώρο του σχολείου για να ενημερώσουν τους μικρούς μαθητές για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος, να τους παρουσιάσουν τον εξοπλισμό του οχήματος και με προθυμία να λύσουν όλες τους τις απορίες.. Η ομάδα ήταν τόσο επικοινωνιακή και αποτελεσματική, ώστε οι περισσότεροι μαθητές-τριες να εκφράσουν επιθυμία για να ακολουθήσουν το επάγγελμά τους.

Τέτοιες συλλογικές δράσεις και κοινές προσπάθειες ελπίζουμε να φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή αυτού του τόπου, επιδιώκοντας έναν καλύτερο κόσμο ,με σεβασμό στα παιδιά, στους συνανθρώπους, με λιγότερη μοναξιά, αλλά με περισσότερη αισιοδοξία και αγάπη.»









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.