Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ... Κρατούσαν αιχμαλώτους τρεις αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη!

Σε αποθήκη που βρίσκεται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν τρεις αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησ...

Κρατούσαν αιχμαλώτους τρεις αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη






Σε αποθήκη που βρίσκεται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν τρεις αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.

Συνελήφθη έπειτα από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών.




Σε βάρος του συλληφθέντα, καθώς και σε βάρος δύο συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (05-02-2018), εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν από αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Σίνδου, τρεις αλλοδαποί, που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης, εντοπίστηκε ο παραπάνω 23χρονος που είχε αναλάβει το ρόλο του «φύλακα» και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια από σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν από οδηγό οχήματος στην παραπάνω αποθήκη.

Εκεί, κρατούνταν παράνομα από τον συλληφθέντα και από έτερο συνεργό που αναζητείται, με σκοπό την είσπραξη χρηματικών ποσών από συγγενείς των αλλοδαπών για την απελευθέρωσή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.