Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΕΕΤΣΙ ΝΤΕ...!!! Οι Βούλγαροι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια μπρος στη λαίλαπα... και παίρνουν μέτρα για τους λαθρο! ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Δεν επιβάλλονται επίσημα από την κυβέρνηση, αλλά είναι πολύ δημοφιλείς στους ανθρώπους. Είναι γνωστ...


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν επιβάλλονται επίσημα από την κυβέρνηση, αλλά είναι πολύ δημοφιλείς στους ανθρώπους. Είναι γνωστό ότι δεσμεύουν μουσουλμάνους εισβολείς και τους ταπειώνουν πριν τους αναγκάσουν να επιστρέψουν στα σύνορα.





Οι Βούλγαροι γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους, καθώς αποτελούν το 20% του πληθυσμού.

Ο ίδιος ο κυνηγός μεταναστών της Βουλγαρίας συλλαμβάνει παράνομους αλλοδαπούς μουσουλμάνους και τους αναγκάζει να επιστρέψουν στα σύνορα της Τουρκίας.




Οι ιταλικές αρχές συνελαβαν και κατηγορησαν έναν μουσουλμάνο εισβολέα από τη Νιγηρία για τη δολοφονία και τη διαμελισμό μιας 18χρονης Ιταλίδας γυναίκας, της Pamela Mastropietro (παρακάτω).

Ο Oseghale, 29 ετών, φέρεται να δολοφόνησε και να διαμέλισε την Pamela Mastropietro, έκρυψε το σώμα σε δύο βαλίτσες πριν τις βγάλει στην ύπαιθρο έξω από την Pollenza κοντά στο Macerata στο Marche της Ιταλίας.

Ο πρωθυπουργός Matteo Salvini, υπόσχεται να διώξει 100.000 παράνομους μουσουλμάνους εισβολείς ‘’ μεταναστες’’ κάθε χρόνο από την Ιταλία.








ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.