Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ: Φοβούνται «καρτέρια» και «ραντεβού θανάτου» με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου- Ανησυχία για το ματς στο ΟΑΚΑ

thecaller:Σε εγρήγορση βρίσκεται η ΕΛΑΣ για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, εκδηλώνοντας, σύμφωνα με πληροφορί...


thecaller:Σε εγρήγορση βρίσκεται η ΕΛΑΣ για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, εκδηλώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, την έντονη ανησυχία της για επεισόδια και ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών.






Συγκεκριμένα, υπάρχει φόβος για καρτέρια, ενέδρες και μεμονωμένες επιθέσεις σε Ουκρανούς οπαδούς, μετά και το κείμενο που ανέβασε στο διαδίκτυο η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.




Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, οι περίπου 500 Ουκρανοί από το Κίεβο αναμένεται να μεταβούν οργανωμένα με λεωφορεία του ΟΑΣΑ από το Καλλιμάρμαρο, συνοδεία διμοιριών των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ, κάτι στο οποίο έχουν συμφωνήσει και εκπρόσωποι της ουκρανικής ομάδας.

Ωστόσο, επικρατεί φόβος πως οι πιο «σκληροπυρηνικοί» Ουκρανοί- που έχουν «κακό όνομα»- ενδεχομένως να αναζητήσουν τον δρόμο τους για το γήπεδο μέσω ΗΣΑΠ, όπως είχαν κάνει και οι οπαδοί της Μίλαν στις 2 Νοεμβρίου, όταν είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια. Παράλληλα οι Ουκρανοί δεν έχουν δηλώσει τα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Ήδη από χθες ήταν αυξημένες οι περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας, υπό τον φόβο μεμονωμένων επιθέσεων.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.