Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτη Τραγωδία και Σοκ στην Πάτρα - Αυτοκτόνησε με καραμπίνα δίπλα στο παιδί του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 62χρονος στην Πάτρα ενώ σε διπλανό δωμάτιο βρισκόταν το παιδί του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, ο 62...


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 62χρονος στην Πάτρα ενώ σε διπλανό δωμάτιο βρισκόταν το παιδί του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, ο 62χρονος συνταξιούχος διευθυντής στον ΟΤΕ, διατηρούσε κάποια κτίρια στα οποία γίνονταν εργασίες.





Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο αυτόχειρας, έχοντας αγκαλιά το παιδί του νηπιακής ηλικίας, μπήκε μέσα στο χώρο και έδιωξε το συνεργείο που εκείνη τη στιγμή έκανε εργασίες. Στη συνέχεια φέρεται να κλείδωσε το παιδί σε ένα δωμάτιο, πήγε σε ένα άλλο χώρο του σπιτιού και αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Η σύζυγος του που τον αναζητούσε με αγωνιά έφτασε στο σημείο όπου βρήκε το παιδί της να κλαίει σε ένα δωμάτιο. Σε κατάσταση σοκ έσπασε το τζάμι, το έβγαλε έξω και στη συνέχεια σε άλλο σημείο του σπιτιού ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα του νεκρού συζύγου της.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα στο απονενοημένο διάβημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.