Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυο μέτρα εραστής ο Χένρι... με κοιλιακούς, γλυκομίλητος και καλαμπουρτζής! Μετά τους άντρες τώρα ΚΑΙ οι γυναίκες έχουν ανάγκη για «πλαστική» συντροφιά

skeftomasteellhnika: Ο Χένρι με ύψος 1,82 μ. είναι μελαχρινός, έχει σούπερ κοιλιακούς και θα ικανοποιεί μοναχικές γυναίκες. Μελαχρινός...


skeftomasteellhnika: Ο Χένρι με ύψος 1,82 μ. είναι μελαχρινός, έχει σούπερ κοιλιακούς και θα ικανοποιεί μοναχικές γυναίκες. Μελαχρινός, με ανοιχτόχρωμα μάτια, ύψος 1,82 μ. και six pack, ο Χένρι αποτελεί για πολλές γυναίκες τον ορισμό του ιδανικού άντρα.






Δυστυχώς για όλες όμως, ο γοητευτικός Χένρι....είναι ρομπότ. Οχι οποιοδήποτε ρομπότ όμως, αλλά το πρώτο ρομπότ «συντροφιάς» για γυναίκες στον κόσμο.





Ο Χένρι μπορεί να υποδέχεται την ιδιοκτήτριά του στο σπίτι και σε άπταιστη βρετανική προφορά να συζητά μαζί της για τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες, να λέει ανέκδοτα, να της απαγγέλλει ποιήματα και εν συνεχεία να τη ρίχνει με γλυκόλογα στο κρεβάτι.
Σιλικόνη
Το κορμί του είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και άρτιο από κάθε άποψη, ενώ το κεφάλι του είναι ρομποτικό και αλληλεπιδρά με τον χρήστη μέσω εφαρμογής στο tablet. Κάθε μέλος του, συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών οργάνων του, μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή, ενώ η τιμή του κυμαίνεται από 9.000 έως 12.500 ευρώ.






«Και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα μοναξιάς με τους άντρες. Ο κόσμος τις αποκαλεί κούκλες του σεξ, όμως κατά κύριο λόγο προσφέρουν συντροφιά» αναφέρει ο Ματ Μακ Κάλεν, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρίας του Χένρι, Realbotix. Επόμενος στόχος των κατασκευαστών είναι να χαρίσουν ρομποτική κίνηση και στο σώμα του Χένρι, το οποίο προς το παρόν είναι σαν εκείνο των sex dolls.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.