Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα «πήρε στο Κρανίο» ο Στρατηγός Φράγκος «Βαρέθηκα... όταν και αν εγώ θελήσω θα κάνω κόμμα. Δε θα ζητήσω την άδεια κανενός»

Έτοιμος ήταν να αρχίσει τα Γαλλικά ο Στρατηγός Φράγκος που βρέθηκε στο Μεγαλειώδες Συλλαλητήριο στο Κέντρο της Αθήνας για τη Μακεδονία μ...



Έτοιμος ήταν να αρχίσει τα Γαλλικά ο Στρατηγός Φράγκος που βρέθηκε στο Μεγαλειώδες Συλλαλητήριο στο Κέντρο της Αθήνας για τη Μακεδονία μας !

Μόνο άδικο δεν είχε ο Στρατηγός αφού δημοσιεύματα που τα διαψεύδει κατηγορηματικά ,τον φέρνουν να είναι στο Ψηφοδέλτιο της Επικρατείας με την Ν.Δ !




Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια εδώ και έξη χρόνια δήλωσε ο Στρατηγός και στο κάτω-κάτω της Γραφής αν αποφασίσω να κάνω εγώ κόμμα δεν θα ζητήσω την άδεια Κανενός!

Γιατί απαγορεύεται μόνο στο Στρατηγό το Φράγκο να βγει να μιλήσει ή αν θα έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά. Τι παραπάνω φοβούνται από αυτά τα οποία λέει», ανέφερε.




«Δεν φοβόμαστε τους Σκοπιανούς, αλλά θέλουμε να μας σεβαστούν. Δεν είναι αλυτρωτισμός αυτό που περιλαμβάνει το Σύνταγμά τους, είναι επεκτατισμός, όταν θέλουν για πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη» συμπλήρωσε αναφορικά΄με το συλλαλητήριο.

Αυθόρμητος ο Στρατηγό δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω …Έτσι αποστόμωσε σήμερα και την Εγγλέζα δημοσιογράφο που τον ρώταγε επανειλημμένως γιατί τον ενοχλεί το «Nova Macedonia» … και γιατί να αλλάξουν όνομα οι Σκοπιανοί

Μπα εσείς δεν αλλάξατε το όνομα σας όταν ήταν να μπείτε στην Ε.Ε σε Ηνωμένο Βασίλειο από την Μεγάλη Βρετανία ,μετά από απαίτηση της Γαλλίας ,της θύμισε ο Στρατηγός

Κόκκαλο η Εγγλέζα που κάτι μούγκρισε σε κάτι ακατάληπτες φράσεις..Αμ πως !
veteranos





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.