Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...!!! Αναρχοαριστερά καθάρματα έστησαν καρτέρι και ξυλοκόπησαν μοτοσυκλετιστές με ελληνικές σημαίες - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώνονται σε Πανεπιστημίου και Εξάρχεια ενώ είναι σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγμ...



Επεισόδια σημειώνονται σε Πανεπιστημίου και Εξάρχεια ενώ είναι σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγματος.





Στο μεν ένα μέτωπο, Χρυσαυγίτες πέταξαν πέτρες κατά αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών, στο μεν δεύτερο μέτωπο, αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια επιτέθηκαν σε μηχανάκια που έφευγαν από το συλλαλητήριο, κρατώντας ελληνικές σημαίες.




Ολα ξεκίνησαν μετά τη λήξη της πορείας του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Προπύλαια, η οποία ολοκληρώθηκε. Τότε, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος του Zonars, ομάδα Χρυσαυγιτών με κράνη, ελληνικές σημαίες και ρόπαλα, άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον των αναρχικών αλλά και των ΜΑΤ, πετούν δυναμιτάκια και πέτρες. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ αντέδρασαν κάνοντας χρήση χημικών.


Οι αντιεξουσιαστές, κατευθύνθηκαν στα Εξάρχεια. λίγο μετά τις 15:00 και είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Σόλωνος. Εκεί, επιτέθηκαν σε μοτοσικλετιστές που έφεραν πάνω τους ελληνικές σημαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους έκλεισαν το δρόμο, τους έριξαν στο οδόστρωμα και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.