Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης του καιρού... Καταιγίδες και χιόνια από το βράδυ!

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από αργά το βράδυ σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, και από τα δυτικά – νοτιοδυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετε...

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από το βράδυ! | Newsit.gr

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από αργά το βράδυ σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, και από τα δυτικά – νοτιοδυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση






Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόψε, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα, θα σημειωθούν:




Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα
Β. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Καθαρά Δευτέρα (19-02-2018)
Α. Τη νύχτα πιθανόν η Κέρκυρα και η Πελοπόννησος.
Β. Χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας (από τα 700 μέτρα) και της Ηπείρου (από τα 800 μέτρα).

Την Τρίτη (20-02-2018)
Α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και πιθανόν η δυτική Στερεά, η Ήπειρος και η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια). Βαθμιαία τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες. Από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία.
Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 700-800 μέτρα).

Την Τετάρτη (21-02-2018)
Α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η δυτική Στερεά, η Ήπειρος, η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία.
Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 700-800 μέτρα) και της Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 800 μέτρα).

Την Πέμπτη (22-02-2018)
Θα διατηρηθούν αρχικά τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές, αλλά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.