Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φτηνός λαϊκισμός... αλητεία... στοχοποίηση! Η Κωνσταντοπούλου σε παραλήρημα μπουκάρει με κάμερα σε συμβολαιογραφείο που κάνει πλειστηριασμούς κι αρχίζει ψευτοτσαμπουκάδες! ΒΙΝΤΕΟ!

«Εφοδο» σε συμβολαιογραφικό γραφείο που διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε ένα παραλήρημα δημαγωγ...


«Εφοδο» σε συμβολαιογραφικό γραφείο που διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.




Σε ένα παραλήρημα δημαγωγίας η πρώην Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο και έκανε... μπούλιγνκ στην συμβολαιογράφο και σε συνεργάτες της, σχετικά με την διαδικασία που επρόκειτο να ακολουθηθεί.




Κατέγραψε μάλιστα την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr, σημειώνοντας: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μια πρώην πρόεδρος τη Βουλής και δικηγόρος στο επάγγελμα, όχι μόνο δεν πήρε την συναίνεση των προσώπων που βιντεοσκόπησε (πράγμα που είναι παράνομο) αλλά τους εξέθεσε δημοσίως, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους, για να κάνει ένα σόου φθηνής δημοκοπίας και λαϊκισμού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.