Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο! Κόπηκε κολώνα φωτισμού από χαρταετό στην Πάτρα!

Συνέβη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στο παραλιακό πάρκο που βρίσκεται στα σύνορα Ροϊτίκων - Βραχνεΐκων. Στο χώρο βρίσκονται συγκεντρωμένοι μικρο...


Συνέβη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στο παραλιακό πάρκο που βρίσκεται στα σύνορα Ροϊτίκων - Βραχνεΐκων. Στο χώρο βρίσκονται συγκεντρωμένοι μικροί και μεγάλοι για να "πετάξουν" τον χαρταετό και όλα κυλούσαν ήρεμα και χαλαρά, όταν το σχοινί από έναν χαρταετό μπλέχτηκε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού.







Η κίνηση του κάτοχου του χαρταετού να τραβήξει μια και μοναδική φορά τον σπάγγο για να «απελευθερωθεί» η χάρτινη κατασκευή, ήταν αρκετή για να καταρρεύσει ο σιδερένιος στύλος μέσα σε δευτερόλεπτά!




Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς στο σημείο βρίσκονται πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες, καθώς κάποιοι από τους παρευρισκόμενους βλέποντα την κολώνα να έχει πάρει κλίση, άρχισαν να φωνάζουν για να απομακρυνθούν οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά..
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το tempo24, η κολώνα κόπηκε από τη βάση της, ενώ εμφανές είναι πως πρόκειται για δημόσιο κίνδυνο καθώς, ο στύλος αλλά και η βάση ήταν σκουριασμένα.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.