Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Όταν τρώμε δεν μιλάμε...» ΟΡΓΗ και ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ στο διαδίκτυο για την ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ Συριζαία Υπουργό με το επίδομα ενοικίου!

Οργή και καυστικά σχόλια έχει ξεσηκώσει στα social media η αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου εισπράττ...



Οργή και καυστικά σχόλια έχει ξεσηκώσει στα social media η αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου εισπράττει επίδομα 12 χιλιάδων ευρώ ετησίως για να νοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι.






Κι όλα αυτά ενώ το ζεύγος Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου το 2015 είχε €450.000 εισόδημα, καταθέσεις που προσεγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, επενδύσεις που ξεπερνούν τα $3 εκατ. και διαθέτει πολυτελή βίλα στη Σύρο, διαμέρισμα στη Γλυφάδα και τις ΗΠΑ. Μάλιστα η σχετική απόφαση υπογράφεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου στο οποίο και η ίδια προΐσταται.

Ολα αυτά ήταν αρκετά για να προκαλέσουν από έκπληξη μέχρι οργή για τον τρόπο που ορισμένοι κρατικοί αξιωματούχοι αντιλαμβάνονται τη διαφορά περί νόμιμου και ηθικού.


Στο Twitter από χθες επικρατεί ένας χαμός με τους χρήστες σε πολλές περιπτώσεις να αδυνατούν ακόμα και να αστειευτούν με το θράσος των κυβερνώντων.










































Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.