Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΩ - ΚΑΤΩ το σύμπαν για τον ΒΟΜΒΙΣΤΗ Γιατζόγλου - Αναρχοαλήτες επιτέθηκαν στα γραφεία της καθηγήτριας εγκληματολογίαςΧ. Ζαραφωνίτου

Επίθεση στα γραφεία της αρχι-εγκληματολόγου Χριστίνας Ζαραφωνίτου πραγματοποίησε σήμερα ομάδα ατόμων ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον ...


Επίθεση στα γραφεία της αρχι-εγκληματολόγου Χριστίνας Ζαραφωνίτου πραγματοποίησε σήμερα ομάδα ατόμων ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου.




Αίτημα τους είναι η μεταφορά του Γιατζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ όπως οι ίδιοι δηλώνουν σε ανάρτηση του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «Σε περιόδους που προηγούνται μιας ολοκληρωτικής κατάρρευσης, το ίδιο το έγκλημα πολιτικοποιείται διότι αποκαλύπτει την γενικευμένη εγκληματική φύση μιας κοινωνίας που έχει χάσει τον προσανατολισμό της.




Ο χαρακτήρας του εγκληματία γίνεται δημοφιλής μόνο όταν ένας παλιός κόσμος χάνει την δύναμη του να αντιστέκεται στον καινούργιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αποθεώνεται η εγκληματικότητα, αλλά μόνο η καταστροφική πλευρά της νέας πνευματικής έκρηξης που ετοιμάζεται αργά. Το έγκλημα αναπόφευκτα θα πολιτικοποιήθεί την στιγμή της κρίσης, όταν δηλαδή πολιτική θα σημαίνει μόνο Επανάσταση και ο θνήσκων κόσμος θα ποινικοποιεί την αναγκαία αυτή Εξέγερση.»

Επίσης διευκρινίζουν «Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα» και εν συνεχεία αναφέρουν ότι «Η Χριστίνα Ζαραφωνίτου κατέχει κομβικό ρόλο στην αντ-εγκληματική, αντ-εξεγερτική και αντι-μεταναστευτική πολιτική του ελληνικού κράτους.»

Παράλληλα σημειώνουν ότι «Το ελληνικό κράτος, όπως και κάθε κράτος έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικούς εχθρούς και οι προσφορές της κυρίας Ζαραφωνίτου στην αντιμετώπιση τους ποικίλουν.»

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.