Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Έλληνες λένε ''όχι'' στην χρήση του όρου Μακεδονία. ''Κόλαφος'' για την κυβέρνηση η δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ για το Σκοπιανό

Την αντίθεσή τους στη χρήση του όρου «Μακεδονία», σε ενδεχόμενη λύση του Σκοπιανού, εκφράζουν οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία...


Την αντίθεσή τους στη χρήση του όρου «Μακεδονία», σε ενδεχόμενη λύση του Σκοπιανού, εκφράζουν οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδόνιας για το ΕΛΙΑΜΕΠ.







Ειδικότερα, το 71,5% δεν αποδέχεται τη χρήση του «όρου Μακεδονία», την ώρα που το 22,5% λέει «ναι» σε σύνθετη ονομασία και το 6% δεν απαντά.




Την ίδια στιγμή οι πολίτες εκτιμούν πως οι χειρισμοί του Αλέξη Τσίπρα είναι σε λάθος κατεύθυνση, σε ποσοστό 56% [σε σωστή 26,5%], ενώ αντίστοιχα το 54% κρίνει αρνητικά τη στάση του Κ. Μητσοτάκη και το 21,5% θετικά.

Το 47% θεωρεί πως είναι λάθος οι κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ενώ το 26% σωστές, ενώ το 51% κρίνει αρνητικά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και το 26,5% θετικά. 

Το 41% κρίνει αρνητικά τη στάση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου και το 34,5% θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.