Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Αγνοείται οι Υπoυργός Εθνικής Άμυνας... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ εδώ και ώρες ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ με τους τούρκους να το τερματίζουν...!

Κώστας Τσιτούνας Newsbomb.gr Ότι κάτι δεν πάει καλά στο Αιγαίο και στα Ίμια, άραγε είναι μόνο δική μου ανησυχία ή το έχουν καταλάβει άπα...

Οι Τούρκοι αλωνίζουν στα Ίμια κι εμείς εδώ κάνουμε το παπί... Αγνοείται το κράτος κι ο υπ. Άμυνας

Κώστας Τσιτούνας
Newsbomb.gr

Ότι κάτι δεν πάει καλά στο Αιγαίο και στα Ίμια, άραγε είναι μόνο δική μου ανησυχία ή το έχουν καταλάβει άπαντες και απλά κάνουν την πάπια; Διότι πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι Τούρκοι αμφισβητούν ανοικτά την Εθνική μας Κυριαρχία με «πολεμικές» ενέργειες και από το επίσημο ελληνικό κράτος κάνουν ότι δεν βλέπουν και ότι δεν ακούν. Είναι ποτέ δυνατόν να εμβολίζεται ελληνικό πλοίο και να μην αντιδρά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας;






Τα ξημερώματα της Τρίτης 13/02/2018 έγινε ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο στα Ίμια και πολιτικά - διπλωματικά δεν άνοιξε... ρουθούνι.

Εμβολίστηκε πλοίο της Ελληνικής Ακτοφυλακής και δεν τρέχει... κάστανο!

Το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος κοντά στα Ίμια, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές και το ελληνικό κράτος είναι άφαντο.




Καμία δυσφορία, καμία διαμαρτυρία, καμία δήλωση σε διπλωματικό επίπεδο.

Λίγες ώρες μετά, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν κάνει την εξωφρενική δήλωση:

«Υπήρξε ένα γεγονός στα Ίμια, αλλά όχι κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δυστυχώς, οι Έλληνες πάλι απόρησαν. Τα ελληνικά πλοία πάνε κι έρχονται στα Ίμια. Μην κάνετε τέτοια πράγματα. Θα μας βάλετε σε… μπελάδες. Φυσικά, οι Δυνάμεις μας έκαναν το καθήκον τους και πάλι χθες το βράδυ».

Προσέξτε, ο Ερντογάν τολμά και μιλά για ελληνικά πλοία τα οποία πάνε κι έρχονται στα Ίμια.

Το Ελληνικό κράτος εξακολουθεί να παραμένει ΆΦΑΝΤΟ!

Ο εθνικά υπερήφανος Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, πουθενά. Δοξάζεται κρυπτόμενος!

Δέχεται άραγε να τον υποκαθιστά μια γραπτή ανακοίνωση του λιμενικού σώματος;

Σε κανέναν δεν προκαλεί εντύπωση ότι αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο 15:20, 15 ώρες μετά , αποφάσισε το υπουργείο εξωτερικών να κάνει διάβημα;

Μετά από 15 ώρες; Και αυτό πρέπει να θεωρηθεί σοβαρή αντίδραση;

Μα τι ακριβώς συμβαίνει στα Ίμια;

Έχουμε απωλέσει κάτι από την Εθνική μας Κυριαρχία και δεν το γνωρίζουμε;

Διότι καλά τα στεφάνια στη μαύρη επέτειο των Ιμίων, αλλά εδώ υπάρχει κατά πώς φαίνεται σημαντικότερο πρόβλημα.

Άσε και που τα στεφάνια τα πέταξε μίλια μακριά από τα Ίμια ο κύριος υπουργός στις 31 Ιανουαρίου του 2018!

Δεν τόλμησε καν να πλησιάσει στις νησίδες, κοντά στις οποίες περνούσαν ανενόχλητα τουρκικά πλοία.

Μετά το βραδινό επεισόδιο το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για την απρόκλητη και απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε το σκάφος «090» από την τουρκική ακταιωρό «Umut» στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Ιμίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) “090” του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Π.Α.Θ. Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. “090”, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. Το εν λόγω Π.Α.Θ. αποκτήθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων».

Συμπέρασμα: Κατακαημένη Ελλάδα τι σου μέλλει ακόμα!

newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.