Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταρρέουν πλαγιές σαν λάβα στο Πήλιο – Αποκλεισμένα χωριά πίσω από τις αποκαλυπτικές εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία χτυπάει το Πήλιο και αφήνει τα σημάδια της. Απειλούνται σπίτια από τις αλλεπάλληλες κατολισθήσεις. Γιατροί και ασθενείς έμε...


Η κακοκαιρία χτυπάει το Πήλιο και αφήνει τα σημάδια της. Απειλούνται σπίτια από τις αλλεπάλληλες κατολισθήσεις. Γιατροί και ασθενείς έμειναν με... λαμπάδες σε Κέντρο Υγείας...





Το Πήλιο συνεχίζει να μετρά τις πληγές του. Η κατάσταση κυρίως στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου είναι πλέον απελπιστική μετά τα συνεχιζόμενα ανελέητα χτυπήματα της κακοκαιρίας στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.




Χωριά είναι αποκλεισμένα, καθώς οι δρόμοι είναι «κομμένοι» ανά δύο χιλιόμετρα, σπίτια απειλούνται από κατολισθήσεις που έχουν φθάσει μέχρι τις αυλές, ενώ υπάρχουν προβλήματα και με την ηλεκτροδότηση εξαιτίας της πτώσης στύλων της ΔΕΗ.
Κλιμάκιο μηχανικών κινδύνευσε από κατολίσθηση και παρέμεινε εγκλωβισμένο ανάμεσα σε βράχια και στον γκρεμό για δύο περίπου ώρες. Τα σχολεία χθες δεν λειτούργησαν, ενώ σε ετοιμότητα είναι οχήματα 4Χ4 του στρατού, προκειμένου να επέμβουν αν χρειαστεί για τη διακομιδή ασθενών. Οι εικόνες από την περιοχή αποτυπώνουν την δραματικη κατάσταση που επικρατεί στο ανατολικό Πήλιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.