Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΧΕΙ Η ΜΑΝΔΑΜ: Γλεντοκόπησε στον Ρέμο με τον Θόδωρο η Γιάννα Αγγελοπούλου... κ@λο δεν έβαλε κάτω

tlife: Μπορεί οι κοσμικές εμφανίσεις τους να είναι μετρημένες, αυτήν τη φορά όμως η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της Θόδωρος Αγγελό...


tlife: Μπορεί οι κοσμικές εμφανίσεις τους να είναι μετρημένες, αυτήν τη φορά όμως η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της Θόδωρος Αγγελόπουλος έκαναν μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους και τίμησαν τον Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του στο Αθηνών Αρένα.






Και φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε η κυρία Αγγελοπούλου με την κομψή εμφάνισή της.
Το κοσμικό ζευγάρι βρέθηκε στο Αθηνών Αρένα τα ξημερώματα του Σαββάτου, μαζί με τον στενό συνεργάτη της κυρίας Αγγελοπούλου από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, Μάρτον Σίμιτσεκ και την σύζυγό του.




Ενώ, από το κεντρικό φυσικά τραπέζι τους πέρασαν ο Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγό του, αλλά και η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ.
Η πάντα κομψή Γιάννα Αγγελοπούλου τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, ενώ και στα social media κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από τη βραδιά. Η ίδια πάντως έδειξε να διασκεδάζει πολύ με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος βέβαια, υποδέχτηκε με χαρά τους εκλεκτούς καλεσμένους του και τους αφιέρωσε αρκετά από τα τραγούδια του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.