Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Κιμ φοβάται πως θα αυτομολήσουν ανά πάσα στιγμή!! Οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας στους Ολυμπιακούς και οι φρουροί τους!

Είναι ευρύτερα γνωστό στην Πιονγκτσάνγκ που φιλοξενεί τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 πως οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας ε...

Οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας στους Ολυμπιακούς και οι άγρυπνοι φρουροί τους

Είναι ευρύτερα γνωστό στην Πιονγκτσάνγκ που φιλοξενεί τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 πως οι μαζορέτες της Βόρειας Κορέας είναι κάτω από συνεχή επίβλεψη από τους φρουρούς του καθεστώτος.






Μόνο που δεν γνωρίζαμε σε πόσο βάθος έφτανε αυτή η επιτήρηση. Όπως ομολογούν οι αυτόπτες μάρτυρες, φρουροί τις παρακολουθούν διαρκώς και αποτρέπουν μάλιστα οποιαδήποτε αλληλεπίδρασή τους με τον κόσμο, έστω κι αν αυτοί είναι δημοσιογράφοι, σε πλήρη αναντιστοιχία δηλαδή με τους κανόνες της Ολυμπιακής Επιτροπής.




Η «Daily Mail» αποκάλυψε περισσότερα για την 24ωρη επιτήρηση των «συνοδών», οι οποίοι κυκλοφορούν με επίσημη διαπίστευση όπου κι αν εμφανιστούν οι 230 μαζορέτες του Κιμ. Και όπως λένε αξιωματούχοι στην εφημερίδα, αυτή η διαπίστευση των ολυμπιακών Αρχών τις κάνει αναγκαστικά συνένοχες στο καθεστώς ανελευθερίας των κοριτσιών.

«Οι φρουροί δεν είναι ένοπλοι, καθώς πρέπει να συμμορφωθούν στους ολυμπιακούς κανόνες, είναι όμως άριστα εκπαιδευμένοι σε πολεμικές τέχνες και μέλη επίλεκτων στρατιωτικών σωμάτων της Βόρειας Κορέας», αποκαλύπτει η εφημερίδα. Και μας λέει μάλιστα πως οι άντρες που τις φυλούν μέρα-νύχτα και τις συνοδεύουν παντού αποτελούνται από αντιπροσώπους και της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, φορώντας μάσκες για να προστατεύσουν τις ταυτότητές τους.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας που προσπάθησε να συνομιλήσει με την αρχηγό της αποστολής στο ματς της ενωμένης Κορέας εναντίον της Ιαπωνίας στο χόκεϊ απωθήθηκε βιαίως, όπως καταγγέλλει, καθώς οι μασκοφόροι φρουροί δεν θέλουν να συγχρωτίζονται οι μαζορέτες με τον κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι ως μέλη της επίσημης αποστολής της Βόρειας Κορέας στους Ολυμπιακούς οφείλουν να μπορούν να συνομιλούν ελεύθερα με τον Τύπο. Κάτι που κάνει πολλούς να χαρακτηρίζουν την κίνηση του Κιμ να τις στείλει ως απλό προπέτασμα καπνού, μασκάροντας το καταπιεστικό καθεστώς του και κρύβοντας την προπαγάνδα πίσω από τα όμορφα κορίτσια.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.