Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΤΟΥ ΣΟΥ... Η κόρη του Σοβιετικοί ΠΡΑΚΤΟΡΑ Γιάννη Ρίτσου, αντιδρά για την χρήση της «Ρωμιοσύνης» στο συλλαλητήριο και αναγνωρίζει τσ Σκόπια ως... Μακεδονία...!!!

Με ανάρτηση που έκανε την Κυριακή (04/02) στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, η κόρη του μεγάλου ποιητή, Γιάννη Ρίτσου, Έρη, εξέφρ...



Με ανάρτηση που έκανε την Κυριακή (04/02) στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, η κόρη του μεγάλου ποιητή, Γιάννη Ρίτσου, Έρη, εξέφρασε την ενόχλησή της για τη απόφαση των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στην Αθήνα να χρησιμοποιήσουν την «Ρωμιοσύνη».






Έγραψε χαρακτηριστικά η Έρη Ρίτσου στο Facebook: «Ο Ρίτσος όταν έγραφε τους στίχους αυτούς δεν είχε υπ’ όψιν του τη συγκεκριμένη σημερινή χρήση από τα πάσης φύσεως παλληκάρια που γίνανε μαλλιά κουβάρια… Μαθαίνω πως στο συλλαλητήριο ακούστηκε η Ρωμιοσύνη: "Τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας".





Βέβαια ο Ρίτσος όταν έγραφε τους στίχους αυτούς δεν είχε υπ’ όψιν του τη συγκεκριμένη σημερινή χρήση από τα πάσης φύσεως παλληκάρια που γίνανε μαλλιά κουβάρια…

(Εκτός και αν η χρήση από πλευράς διοργανωτών είναι μια συμβολική χειρονομία συμφιλίωσης με τη γείτονα χώρα. Επί μακεδονικού εδάφους όλοι μαζί, το χώμα της Μακεδονίας είναι δικό τους και δικό μας!
Οπότε, πάσο!)».

Δείτε τις αναρτήσεις της Έρης Ρίτσου:










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.