Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εθνικός – Προοδευτική: ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ και ξύλο στην εξέδρα! Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων ΒΙΝΤΕΟ

Αντί για ποδόσφαιρο είδαν... μποξ όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι Εθνικός - Προοδευτική - Σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες, με μπουνιές, κλωτσιές ...


Αντί για ποδόσφαιρο είδαν... μποξ όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι Εθνικός - Προοδευτική - Σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες, με μπουνιές, κλωτσιές και τραυματισμούς - Χρήση χημικών και κρότου λάμψης από την αστυνομία για να διαλύσει τους... θερμόαιμους! - Δείτε τις εικόνες ντροπής





Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι κορυφής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κόντρα στην Προοδευτική, αλλά η αναμέτρηση “σημαδεύτηκε” από επεισόδια στην εξέδρα. Αναίσθητος και με φορείο αποχώρησε ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων.




Λίγο μετά το 1-0 των γηπεδούχων (περίπου στο 72′ του ματς) -και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- είχαμε συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να… διαλύσει την ένταση. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι άρχισε και πάλι.


Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία EurokinissiΦωτογραφία Eurokinissi











Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η ομάδα της Προοδευτικής στον λογαριασμό της στο Facebook, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους της “Προό” και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται, από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός των “βυσσινί”, Βαγγέλης Ντάγκας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το σχόλιο της Προοδευτικής
“Οι σκεψεις μας μαζί σου…

Γρήγορα και πάλι διπλά στους δικούς σου ανθρώπους και στην ομάδα της καρδιάς σου.

Όσο για τα άλλα θα τοποθετηθούμε αργότερα…

Ντροπή και μόνο ντροπή!!!!”

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.