Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φαρ Ουέστ η Τσακάλωφ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το «ντου» των Ουκρανών χοίλιγκανς εναντίον των Ρώσων στο Κολωνάκι ΒΙΝΤΕΟ

iefimerida: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η Τσακάλωφ στο Κολωνάκι. Ουκρανοί χούλιγκαν, οπαδοί της Ντιναμό Κ...


iefimerida: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η Τσακάλωφ στο Κολωνάκι.




Ουκρανοί χούλιγκαν, οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έκαναν ντου σε Ρώσους θαμώνες καφέ στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα άγριες συμπλοκές και επεισόδια.




Στο εν λόγω καφέ, κάθονταν μια παρέα πέντε Ρώσων. Οταν αποχώρησαν από το μαγαζί στο παρακάτω στενό, περνούσε μια ομάδα Ουκρανών φιλάθλων της Ντιναμό Κιέβου, 15 με 20 κατά ορισμένους, 40 κατά άλλες πληροφορίες, άρχισαν να τους κυνηγούν. Οι Ρώσοι μπήκαν στο μαγαζί ξανά γα να σωθούν και οι Ουκρανοί έκαναν ντου στο μαγαζί. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και λεκτικά επεισόδια, έφυγαν τασάκια, έσπασαν τζαμαρίες κτλ.
Να σημειωθεί ότι οι Ουκρανοί οπαδοί βρίσκονται στην Αθήνα για το βραδυνό παιχνίδι (22:05) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Ντιναμό Κιέβου θα έχει το βράδυ στο ΟΑΚΑ περίπου 330 οπαδούς της, ενώ από χθες ο Ρουβίκωνας απειλεί για επίθεση στους Ουκρανούς οπαδούς, οι οποίοι, όπως λέει, είναι γνωστοί ως φασίστες στην πατρίδα τους και την Ευρώπη.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ και πραγματοποιήθηκαν περίπου 15 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές.






Δείτε το αποκλειστικό video του iefimerida.gr από το καφέ στο Κολωνάκι, από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν ότι συνέβη






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.