Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση ενόπλου στη Ρωσία: Τέσσερις νεκροί και τέσσερις τραυματίες! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ...

Βίντεο που ακούγονται οι πυροβολισμοί - Νεκρός ο δράστης από τις σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας - Ντόπιος 23 ετών ο δολοφόνος - Αναζητείται...

Επίθεση ενόπλου στη Ρωσία: Τέσσερις νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Βίντεο που ακούγονται οι πυροβολισμοί - Νεκρός ο δράστης από τις σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας - Ντόπιος 23 ετών ο δολοφόνος - Αναζητείται γυναίκα που ήταν μαζί του
Τέσσερις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και άλλα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από σφαίρες, μετά από επίθεση ενόπλου σε φεστιβάλ στο Ντάγκεσταν της ανατολικής Ρωσίας.






Οι δυνάμεις ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν αμέσως και με συνοπτικές διαδικασίες εξουδετέρωσαν τον δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.




Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Κίζλιαρ, της επαρχίας Ντάγκεσταν, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για το τέλος του χειμώνα στη Ρωσία, το λεγόμενο και Φεστιβάλ της Μασλένιτσα.

Τρεις από τους τραυματίες ήταν μέλη της ομάδας σεκιούριτι, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του φεστιβάλ.

Όπως έγινε γνωστό από τη ρωσική αστυνομία, ο δράστης ήταν κάτοικος της περιοχής και ήταν 23 ετών. Ο νεαρός δράστης άνοιξε πυρ σε γυναίκες που επέστρεφαν από τη λειτουργία σε ορθόδοξη εκκλησία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μαζί με τον 23χρονο ήταν μία γυναίκα, η οποία αποχώρησε πριν εκείνος αρχίσει να πυροβολεί. Η αστυνομία ερευνά την πληροφορία, αναζητώντας τη γυναίκα που ήταν μαζί με το δολοφόνο, ώστε να διαλευκανθούν τα κίνητρα του.

Ακολουθεί βίντεο στο οποίο ακούγονται οι πυροβολισμοί του δράστη, ενώ οι γυναίκες που το καταγράφουν είναι σοκαρισμένες...



protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.