Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο ΣΟΚ στην Ινδία - Σκότωσαν και τεμάχισαν έγκυο για να μην γεννηθεί το παιδί της

Το σώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε κομμένο σε πολλά κομμάτια και πεταμένο στην άκρη ενός δρόμου. Η γυναίκα, ...



Το σώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε κομμένο σε πολλά κομμάτια και πεταμένο στην άκρη ενός δρόμου.





Η γυναίκα, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και θα αποκτούσε αγόρι. Το πτώμα βρέθηκε στην πόλη Hyderabad στην Ινδία. Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία θεωρούν ότι σκοτώθηκε για να την εμποδίσουν να γεννήσει.





Ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας, Vishwa Prasad, δήλωσε: "Φαίνεται ότι κάποιος που δεν ήθελε να γεννηθεί το μωρό είναι πίσω από τη δολοφονία".

Το πτώμα ανακαλύφθηκε από τους άνδρες καθαριότητας και τα μέρη του σώματος της στάλθηκαν στο νοσοκομείο για αυτοψία, όπου ανακαλύφθηκε η εγκυμοσύνη. Η αστυνομία εξετάζει τώρα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς πιστεύεται ότι η έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία πριν το σώμα της, το οποίο ήταν σε αποσύνθεση, τεμαχιστεί σε "πολλά κομμάτια".

Υπολογίζεται ότι η γυναίκα ήταν περίπου 30 ετών. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ρούχα της γυναίκας σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί και κάλεσε όλους τους γιατρούς, τους μαιευτήρες και τους γυναικολόγους που έχουν εξετάσει κάποια γυναίκα που ταιριάζει με αυτή την περιγραφή για να καλέσουν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.