Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΟΝΕΙΣ: Μασκαράς - ανώμαλος παρενόχλησε ανήλικα παιδιά στα Τρίκαλα!

Όταν εκείνα δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του να πλησιάσουν, άρχισε να κραυγάζει αγριεμένα προς το μέρος τους τρομοκρατώντας τα ...


Όταν εκείνα δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του να πλησιάσουν, άρχισε να κραυγάζει αγριεμένα προς το μέρος τους τρομοκρατώντας τα






Ένα κόκκινο αυτοκίνητο αναζητούν οι άνδρες της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, μετά από καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών ότι ο οδηγός του που φορούσε αποκριάτικη μάσκα επιχείρησε να πλησιάσει ανήλικα παιδιά με άγνωστο σκοπό.





Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στις αρχές, ο άγνωστος προσπάθησε μέρα- μεσημέρι να ανοίξει διάλογο με τα παιδιά που έβγαιναν από φροντιστήρια στην πλατεία Δεσποτικού και, όταν εκείνα δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του να πλησιάσουν, άρχισε να κραυγάζει αγριεμένα προς το μέρος τους τρομοκρατώντας τα!

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από περιπολικά, αλλά το αυτοκίνητο που είχαν περιγράψει τα παιδιά στους δασκάλους και τους γονείς τους δεν εντοπίστηκε. Πάντως, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και η τοπική Αστυνομία καλεί όποιον αντιληφθεί κάτι ύποπτο να την ενημερώσει άμεσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.