Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαν τα Ορκ εισβάλουν: Ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας και χωροφυλακής πάτησαν πόδι σε κατοικημένες περιοχές της Αφρίν

Τούρκικη χωροφυλακή και ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας εισέβαλαν στο συριακό Afrin μέσω του Kilis Gülbaba και των συνόρων Hatay Hassa τη ...


Τούρκικη χωροφυλακή και ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας εισέβαλαν στο συριακό Afrin μέσω του Kilis Gülbaba και των συνόρων Hatay Hassa τη Δευτέρα. Οι ομάδες μπήκαν στο Afrin για να δεσμευθούν σε επιχειρήσεις σε κατοικημένες περιοχές αναφέρει σήμερα η yenisafak.





O τουρκικός στρατός αναπτύσει περισσότερες δυνάμεις στις περιοχές του συριακού Afrin που πρόσφατα κατέκτησε αναφέρει τώρα κουρδική δημοσιογραφική πηγή.Ο τούρκος αντιπρόεδρος Bakr Buzdag, ανακοίνωσε την είσοδο των ειδικών δυνάμεων στην περιοχή του Afrin σήμερα.




« Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται σε ζώνες υπάιθρου, χωριά και απομακρυσμένες πόλεις »,δήλωσε ο Bouzdag σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη. « όσο η ζώνη εκτείνεται τόσο οι επιχειρήσεις θα επεκτείνονται σε κατοικημένες περιοχές όπου βρίσκονται πολίτες. »

Πρόσθεσε ότι η « αποστολή μελών των ειδικών δυνάμεων είναι για την προετοιμασία μαχών σε κατοικημένες περιοχές ».«oι ειδικές δυνάμεις μας έσπευσαν στο Afrin pγια να προστατεύσουν τους πολίτες και να διασφαλίουν ένα επιτυχές τέλος aστην επίθεση»,δήλωσε σύμφωνα με το sputnik ο Bekir Bozdag.

Το πρακτορείο reuters από την πλευρά του αναφέρει ότι η Tουρκία ανέπτυξε ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην ΒΔ συριακή περιοχή του Afrin την Δευτέρα για μια “νέα μάχη” στην επιχείρηση της των 5 εβδομάδων κατά των YPG παρ΄ότι τα Ηνωμένα Έθνη κάλεσαν το Σαββατοκύριακο για μια εκεχειρία σε όλη τη Συρία.

Tο πρακτορείο Dogan ανέφερε ότι η χωροφυλακή και οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν στο Afrin από 2 θέσεις στα ΒΔ της περιοχής λέγοντας ότι θα μπορούσαν να πάρουν μέρος σε μάχες σε αστικές ζώνες και χωριά που κατέκτησαν οι τουρκικές ορδές.

dimpenews.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.