Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανταλλαγή πυροβολισμών έξω απο στάνη στη Μεσσηνία... Ξεκίνησαν οι ρομά - ανταπέδωσε ο κτηνοτρόφος

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κτηνοτρόφος πήγε να φροντίσει τα πρόβατά του και είδε σταθμευμένο δίπλα στο στάβλο του ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποί...


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κτηνοτρόφος πήγε να φροντίσει τα πρόβατά του και είδε σταθμευμένο δίπλα στο στάβλο του ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόντουσαν τρεις τσιγγάνοι...






Ούτε σε ταινία γουέστερν δεν υπάρχουν τόσο... πειστικές σκηνές ανταλλαγής πυροβολισμών, όπως αυτές που οδήγησαν στην δικαιοσύνη έναν 34χρονο κτηνοτρόφο από την κοινότητα Άρι της Μεσσηνίας και τρεις τσιγγάνους από καταυλισμό, δύο από τους οποίους είναι αδέλφια.





Ο κτηνοτρόφος πήγε να φροντίσει τα πρόβατά του το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδε σταθμευμένο δίπλα στο στάβλο του ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο αδέλφια ηλικίας 34 και 31 χρόνων και ένας ακόμη 21χρονος. Φοβούμενος ότι θα έκλεβαν τα ζώα του, τους ζήτησε να φύγουν, όπως και έκαναν. Όμως, επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να πυροβολούν με μια καραμπίνα εναντίον του 34χρονου, που απάντησε στα πυρά τραυματίζοντας επιπόλαια έναν από αυτούς.

Και ενώ η περιοχή θύμιζε πολεμικό μέτωπο με τους πυροβολισμούς να αντηχούν, έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τόσο τους τρεις τσιγγάνους όσο και τον κτηνοτρόφο. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε σε όλους δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που είναι βαρύτερη για τον 34χρονο επειδή είναι κατά συρροή. Και οι τέσσερις απολογήθηκαν στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη και αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.