Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ή θα μας δώσετε μερίδιο από τα πετρέλαια, Ή ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ να το πάρουμε με το ζόρι...! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΚΙΝΤΖΙ...

"Είτε θα καταλήξουμε σε ενδιάμεσες φόρμουλες (χωρίς να διευκρινίζει τι εννοεί) στο θέμα της ΑΟΖ, είτε η τ/κ πλευρά σε συνεργασία με τη...


"Είτε θα καταλήξουμε σε ενδιάμεσες φόρμουλες (χωρίς να διευκρινίζει τι εννοεί) στο θέμα της ΑΟΖ, είτε η τ/κ πλευρά σε συνεργασία με την Τουρκία θα ξεκινήσει δικές της έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ". είπε μεταξύ άλλων ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ενώ τόνισε προκλητικά: «Ο πλούτος των υδρογονανθράκων είναι κοινός. Δεν ανήκει αποκλειστικά στους Ε/κ».




Σε γραμμή... Ερντογάν ο Ακιντζί μετά τη στάση σιωπής που έχει κρατήσει τις τελευταίες μέρες και ενώ η Τουρκία δρα πειρατικά στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σε συνέντευξη του στο CNN Turk, ο Τ/κ ηγέτης προχώρησε σε απειλές λέγοντας πως «είτε θα καταλήξουμε σε ενδιάμεσες φόρμουλες (χωρίς να διευκρινίζει τι εννοεί) στο θέμα της ΑΟΖ, είτε η τ/κ πλευρά σε συνεργασία με την Τουρκία θα ξεκινήσει δικές της έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ».

Έσπασε τη σιωπή του ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος όσες μέρες τα τουρκικά πολεμικά πλοία κρατούν «όμηρο» το ιταλικό γεωτρύπανο Saipem 12000 στην κυπριακή ΑΟΖ, δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα. Για την ακρίβεια, έσπασε τη σιωπή του και απείλησε ευθέως την Κυπριακή Δημοκρατία, προαναγγέλλοντας κορύφωση των προκλήσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.