Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... «Οδεύουμε σε μάχη σώμα με σώμα με τις ΗΠΑ»... λέει ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ των Γκρίζων Λύκων...

Σε επικίνδυνο σημείο φτάνουν οι σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ, λόγω της στήριξης που παρέχει η Ουάσιγκτον στο YPG, καθώς οδεύουν στο ενδεχόμενο...

Μπαχτσελί: Οδεύουμε σε μάχη σώμα με σώμα με τις ΗΠΑ

Σε επικίνδυνο σημείο φτάνουν οι σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ, λόγω της στήριξης που παρέχει η Ουάσιγκτον στο YPG, καθώς οδεύουν στο ενδεχόμενο μιας πιθανής αναμέτρησης τόνισε ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος MHP, που συνεργάζεται με την κυβέρνηση, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.






«Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις που στέκονται με τους τρομοκράτες του YPG στον Μανμπίτζ είναι απιστία και ντροπή. Η προέλευση των όπλων που χρησιμοποιούνται ενάντια σε τούρκους στρατιώτες είναι ξεκάθαρη» δήλωσε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με την Hurriyet.




«Οι ΗΠΑ πιάστηκαν με αιματοβαμμένα χέρια να συνεργάζονται με τρομοκράτες. Αυτό το μίσος, άχτι και αγριότητα…Οδεύουν προς μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση μάχης σώμα με σώμα» δήλωσε ο Μπαχτσελί στην νότια επαρχία της Αττάλειας.

«Οι ΗΠΑ έθεσαν τον εαυτό τους ενάντια στον τουρκικό λαό με το να στέκονται στο πλευρό του YPG. Ο στρατηγικός μας εταίρος, η χώρα με την οποία στεκόμαστε πλάι-πλάι στο ΝΑΤΟ, συνεργάζεται με τρομοκράτες. Το έλεος στον εχθρό είναι ανικανότητα και αδυναμία. Αν οι ΗΠΑ δεν κάνουν πίσω από αυτό το λάθος, αν η πρόκληση, παρενόχληση και ο τρόμος συνεχίσουν η στάση των ΗΠΑ θα θεωρηθεί αγριότητα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.