Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Σαουδική Αραβία: Πατέρας «σιδέρωσε» τα γεννητικά όργανα του γιου του που έπεσε θύμα βιασμού

Μια φρικιαστική ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Σαουδική Αραβία κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ...


Μια φρικιαστική ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Σαουδική Αραβία κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ένας πατέρας «σιδέρωσε» τα γενετικά όργανα του έφηβου γιου του, προκειμένου να τον τιμωρήσει διότι… έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άλλα αγόρια της ηλικίας του!

Το αγόρι δηλαδή έπεσε θύμα βιασμού από συνομήλικους του και ο πατέρας του ως τιμωρία αποφάσισε να του φερθεί με έναν βάναυσο τρόπο και να του προκαλέσει ακόμα μια ζημία, (εκτός αυτήν της σεξουαλικής κακοποιήσεις από τους νεαρούς) στα γενετικά του όργανα.

Η φρικιαστική αυτή αποκάλυψη έγινε από τον πατέρα όταν το εξομολογήθηκε σε ειδικό ψυχολόγο. Ο γιατρός σοκαρισμένος, δημοσίευσε την την φρικιαστική αυτήν στα social media.

«Ο άντρας ήρθε σε μένα να ζητήσει συμβουλή, δίχως να έχει συναίσθηση ότι η πράξη του έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική υγεία του παιδιού. Υπάρχουν πολλές ανάλογες υποθέσεις, καθώς οι οικογένειες επιλέγουν να τιμωρήσουν τα παιδιά τους επειδή υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, ή προτιμούν να μην απευθυνθούν καθόλου στους ειδικούς, ζητώντας βοήθεια», αναφέρει ο ψυχολόγος από τη Σαουδική Αραβία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ενδεικτική και δείχνει την βάρβαρη αντίληψη που επικρατεί σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή γενικότερα που εφαρμόζουν το αυστηρό γράμμα της θρησκείας τους και πως το θύμα γίνεται θύτης λόγω αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.