Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το βόντεο ντοκουμέντο της ΦΡΙΚΗΣ από το σημείο που βρέθηκε νεκρό το βρέφος!

newsit: Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο "φως" της δημοσιότητας, στην υπόθεση με το βρέφος που βρ...


newsit: Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο "φως" της δημοσιότητας, στην υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμάτων στην ΠετρούπολΗ






Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως πριν πετάξουν κυριολεκτικά στα σκουπίδια οι ασυνείδητοι το βρέφος, το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το newsit.gr, απέναντι από τον κάδο όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος υπάρχει ένα κατάστημα. Ο καταστηματάρχης, περιέγραψε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon tv όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες που έχει στην επιχείρησή του.




Ωστόσο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε βίντεο από το σημείο. Δείχνει έναν άνδρα να πετά μια σακούλα σκουπιδιών στον κάδο.
Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι από τη στιγμή που ο άνδρας βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο, έως τη στιγμή που επέστρεψε – χωρίς τη σακούλα – έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό. Για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα.
Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αναλύουν καρέ – καρέ το βίντεο για να διαπιστώσουν αν ο άνδρας αυτός πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο


Η περιγραφή του υπόπτου και η νεκροψία
Την ίδια ώρα και όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon tv, είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες ο άνδρας αυτός να βρεθεί στα χέρια των Αρχών, ούτως ώστε να εξεταστεί για το περιστατικό.





«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου», δήλωσε επιπρόσθετα στο Star ο Πρόςδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.
Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά.

Τέλος, η εκπομπή Tatiana Live είχε δώσει νωρίτερα και την περιγραφή του άνδρα που φαίνεται στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας του καταστηματάρχη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα, περίπου 1.85, σχετικά εύσωμο, με κοντά, σκουρόχρωμα μαλλιά, με μία αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού. Επίσης έχει γένια στο πρόσωπο, αλλά όχι πολύ πυκνά και φορούσε ένα τζιν κι ένα μαύρο τζάκετ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.