Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εμπρηστικός ο λόγος του Θεοδωράκη, δεν θα έπρεπε να είναι εκεί» λέει ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ που δεν έχει πρόβλημα με τον όρο «Νέα Μακεδονία»

Οι συγκεντρώσεις δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις διατύπωσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης....

Μπουτάρης: Δεν έχω πρόβλημα με τον όρο «Νέα Μακεδονία»

Οι συγκεντρώσεις δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις διατύπωσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.






Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος προφανώς δεν θέλει να λένε τα Σκόπια Μακεδονία άλλα δεν έχει πρόβλημα με τον όρο Νέα Μακεδονία. «Το Βόρεια Μακεδονία σημαίνει μια χώρα που έσπασε στα δύο, αλλά το Νέα Μακεδονία δεν θα συνιστούσε κανένα απολύτως πρόβλημα» είπε.




Τόνισε ότι η Ελλάδα στο θέμα της ονοματολογίας πρέπει να δείξει σοβαρότητα.

«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το κράτος των Σκοπίων είναι απολύτως απαραίτητο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να αποκτήσουν μια ταυτότητα και να προχωρήσουμε παραπέρα» είπε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε και για τη χθεσινή ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο.

«Εμπρηστικός ο λόγος του Μίκη. Δεν διέφερε πολύ από την ομιλία του κ. Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο ήταν λόγοι εμπρηστικοί. Ο Θεοδωράκης είναι ένας μύθος για την Ελλάδα, δεν πρέπει να τους ποδοπατάμε αυτούς τους μύθους. Δεν είναι σωστό, όμως να πει ότι απειλούμαστε από τους Σκοπιανούς. Δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί και να μιλήσει ο Μίκης κατά την άποψή μου» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.