Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εντωμεταξύ στη Σουηδία η αστυνομία το βάζει στα πόδια σε περοχές που είναι μουσουλμάνοι ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Σουηδία: η αστυνομία τα βάζει στα πόδια εγκαταλείπει περιοχές φοβούνται τους μουσουλμάνους. Άντε και στ...


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σουηδία: η αστυνομία τα βάζει στα πόδια εγκαταλείπει περιοχές φοβούνται τους μουσουλμάνους. Άντε και στα δικά σας σύντομα.





Η Σουηδική αστυνομία είναι σε πλήρη υποχώρηση και αποχωρεί από μουσουλμανικές περιοχές μεταναστών μετά από σειρά επιθέσεων με χειροβομβίδες.




Εκτός αυτού, οι επιστρέφοντες τρομοκράτες της ISIS θα λάβουν δωρεάν στέγαση και παροχές κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και νέες, προστατευόμενες ταυτότητες για να τους βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία. Από την άλλη πλευρά, μια Ιρακινή γυναίκα που μεταστράφηκε στον Χριστιανισμό εκδιώκεται πίσω στο Ιράν. Ύστερα από αυτά αναρωτιέται κανείς, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;



Σε έντονη αντίθεση με την πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο φεμινιστική φιλοδοξία της κυβέρνησης να δημιουργήσει μια πραγματικά ισότιμη κοινωνία και για τα δύο φύλα, η Σουηδία έχει αποκομίσει μια δραματική έξαρση σε βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με ποσοστό να φτάνει ως και 400% σε διάφορα μέρη της χώρας, σε σύγκριση με τη δεκαετία του 2000.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.