Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ... Αυτός είναι ο άνδρας που έσφαξε την αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε- Έκπληκτοι οι γείτονες BINTEO

thecaller: Σοκάρει η είδηση της οικογενειακής τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Άγιο Δημήτριο, όπου ένας άνδρας σκό...


thecaller: Σοκάρει η είδηση της οικογενειακής τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Άγιο Δημήτριο, όπου ένας άνδρας σκότωσε την αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του.




Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για δυο ηλικιωμένα αδέλφια, τα οποία ζούσαν μαζί σε μονοκατοικία και τα ξημερώματα ο αδελφός, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, μαχαίρωσε την αδελφή του και αμέσως μετά με το ίδιο μαχαίρι, έβαλε τέλος στη ζωή του.




Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο δράστης και αυτόχειρας.
«Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το σημείωμα του δράστη.Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα άτομο με βαθιά ψυχολογικά προβλήματα και με εμμονή ότι αν πέθαινε λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, θα έμενε μόνη της η 62χρονη αδελφή του.
Τα δύο αδέλφια, που δεν είναι μεγάλα σε ηλικία, ζούσαν μαζί στη μονοκατοικία στον Άγιο Δημήτριο και δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμή για συζητήσεις στη γειτονιά τους.

Η εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα ο δράστης και αυτόχειρας του δημιούργησε την έντονη εμμονή ότι θα πεθάνει και άρα θα αφήσει μόνη στη ζωή την αδελφή του. Μάλιστα, στην επιστολή, κάνει αναφορά και σε κάποια προβλήματα υγείας της αδελφής του, τα οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών δεν ήταν σοβαρά, αφού η δολοφονημένη γυναίκα έπασχε απλώς από ιλίγγους.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.