Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γέννα κάτω απ΄τη μπάρα!!! Η άλλη είναι έγκυος 9 μηνών και σηκώνει βάρη 45 κιλών

newsit: Κατά τη διάρκεια τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης εγκυμοσύνης, η Emily Breeze συνεχίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Σηκώνει βά...


newsit: Κατά τη διάρκεια τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης εγκυμοσύνης, η Emily Breeze συνεχίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Σηκώνει βάρη, κάνει crossfit και δεν στερείται όσα αγαπά!






Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει τη γυμναστική πάντα όμως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Η Emily Breeze είναι personal trainer, κάνει crossfit και δεν μπορούσε να αποχωριστεί με τίποτα την καθημερινή της προπόνηση.




Έτσι, κατά τη διάρκεια τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης εγκυμοσύνης, συνεχίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να ακολουθεί το πρόγραμμά της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μετρά πάνω από 49.000 ακόλουθους, φροντίζει να ανεβάζει συχνά βίντεο από τις προπονήσεις της καθώς και από το σπίτι όπου η γυμναστική συνεχίζεται με τον γιο της!

Μπορεί πολλοί να αναρωτιούνται αν είναι καλό να σηκώνει τόσα βάρη κατά την εγκυμοσύνη, όμως η Emily έχει την έγκριση του γιατρού της, αναγνωρίζει τις αντοχές της και συνεχίζει ό,τι την κάνει χαρούμενη!

Δείτε το βίντεο:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.