Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΧΟΥΙ: 76χρονος παππούς συνελήφθη με μισό κιλό χασίς στη Μεσσηνία

Μετά από έρευνα στο σπίτι του βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 480,6 γραμμαρίων Αν και πατάει στα 76 του χρόνια ...






Μετά από έρευνα στο σπίτι του βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 480,6 γραμμαρίων
Αν και πατάει στα 76 του χρόνια και έχει αποκτήσει παιδιά και εγγόνια, δεν έλεγε να καταλαγιάσει το πάθος του για το χασίς, το οποίο τον οδήγησε τελικά σιδηροδέσμιο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών!





Ο… αμετανόητος ηλικιωμένος χρήστης συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία και βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 480,6 γραμμαρίων, την οποία κατέσχεσαν. Ο 76χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του.

Αλλά και στην κοινότητα Μάδαινα του Δήμου Μεσσήνης, συνελήφθη ένας 46χρονος Έλληνας μετά από έρευνα που έκαναν σε ένα περιφραγμένο χωράφι του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών ως 0,20 εκατοστών σε μια γλάστρα. Μάλιστα, πάνω σε ένα τραπέζι στην αποθήκη του κτήματος, βρήκαν και 18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.