Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στο Ιράν! Συνετρίβη αεροσκάφος με 60 επιβάτες - επιχειρούν να προσεγγίσουν το σημείο οι διασώστες

Επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 60 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων κι ένα παιδί, συνετρίβη, όπως μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Ε...


Επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 60 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων κι ένα παιδί, συνετρίβη, όπως μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Εξαμελές το πλήρωμα του αεροπλάνου το οποίο συνετρίβη κοντά στην πόλη Semirom, της επαρχίας Isfahan -







Είχε απογειωθεί από την Τεχεράνη και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγα λεπτά μετά την απογείωση - Έχει καταπέσει σε βραχώδη περιοχή - Δεν μπορεί να φτάσει ασθενοφόρο στο σημείο! - Ελικόποτερα επιχειρούν να προσεγγίσουν το σημείο της συντριβής, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν - Δείτε στον χάρτη το σημείο της συντριβής
Ένα αεροσκάφος που μετέφερε 60 επιβάτες συνετρίβη κοντά στην πόλη Semirom, της επαρχίας Isfahan, στο Ιράν. Τις πληροφορίες μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο τις ιρανικές Αρχές.

Πού έπεσε το αεροσκάφος
Η πόλη Semirom βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια της Yasuj, της πρωτεύουσας της επαρχίας Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad.






Για αρκετή ώρα δεν υπήρχαν αναφορές σχετικά με την τύχη των επιβατών. Ωστόσο τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν πως όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί. Επικαλούνται τις ιρανικές Αρχές, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν την είδηση.
«Επειτα από έρευνες στην περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος ενημερωθήκαμε ότι όλοι όσοι επέβαιναν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε αργότερα ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπάι στην κρατική τηλεόραση.
Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πριν συντριβεί
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ATR 72. Ανήκει σε γαλλο-ιταλική εταιρεία που πραγματοποιούσε περιφερειακές πτήσεις.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ήταν νέο στις ιρανικές αερογραμμές. Η χώρα υπέγραψε συμφωνία για να αγοράσει 20 τέτοια αεροσκάφη το 2016, με επιλογή για 20 ακόμη. Την περασμένη χρονιά παρέλαβε τα πρώτα.

Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ενώ το σημείο της συντριβής είναι εξαιρετικά δύσβατο. Ελικόπτερο διάσωσης εστάλη στον σημείο της τραγωδίας, καθώς «λόγω της ορεινής μορφολογίας της περιοχής, δεν ήταν δυνατόν να σταλούν ασθενοφόρα», δήλωσε ο Μοτζαμπά Χαλεντί, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.