Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σταματήστε τους τώρα! 50 εκ μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι έτοιμοι να σας λιντσάρουν ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Η «ανεκτική» αριστερά θα καταχραστεί αυτή τη μετατροπή στον Χριστιανισμό και θα την αποκαλέσουν ...



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η «ανεκτική» αριστερά θα καταχραστεί αυτή τη μετατροπή στον Χριστιανισμό και θα την αποκαλέσουν «υποταγή» ενώ οι μουσουλμάνοι θα ζητήσουν το κεφάλι του ή ακόμη και θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν.




Η κυβέρνηση Μέρκελ μπορεί να τον καταδιώξει καθώς και τους ανθρώπους που συμφωνούν με τα αδιάψευστα γεγονότα για την ισλαμική απειλή. Αυτό που δηλώνει αυτήν τη στιγμή θεωρείται τώρα ένα έγκλημα μίσους στη Γερμανία.
Με λύπη όμως διαπιστώνει και λέει στο βίντεο «Γερμανοί προσέξτε έχει γεμίσει η Γερμανία φανατικούς ISIS», τους οποίους είδε με τα ίδια του τα ματιά και άκουσε τους φανατισμούς στα λόγια τους.




Προειδοποιεί όλους στην Ευρώπη πως «οι μουσουλμάνες γεννούν όπως τις κουνέλες». Αυτήν την στιγμή υπάρχουν 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη έτοιμοι να χύσουν αίμα απίστων. Τονίζει στο βίντεο οι ‘ψευτοαριστεροί’ να σταματήσουν αυτήν την προπαγάνδα με τους λαθρο διότι πολύ σύντομα θα το μετανιώσουν πικρά.

Και τέλος σαν πρώην μουσουλμάνος ισχυρίζεται ότι κανείς δεν ξέρει το Κοράνι και το Ισλάμ καλύτερα από εμας, για αυτό και ο ίδιος αποχώρησε από το Ισλάμ. Θεώρει ότι είναι μια θρησκεία της βίας , ενώ όποιος είναι υπέρ του Ισλάμ είναι και υπέρ του Μοχάμεντ τον παιδόφιλο και τον μαζικό δολοφόνο. Όπως υποστηρίζει, «το να λέμε ότι δεν θέλουμε το Ισλάμ δεν σημαίνει ότι είμαστε αμέσως ισλαμοφοβικοί και ναζιστές, βρήκαμε τώρα να βάλουμε ταμπέλες.»

«Το πιο αστείο είναι ότι σας ονομάζουν κουφάρ-άπιστοι και τρέφονται όμως με τα δικά σας χρήματα, τι ειρωνεία.

»Εσείς ο λαός είστε απλοί θεατές ακόμα σε αυτήν την επικίνδυνη πανούκλα , αυτοί όμως που πρέπει να τιμωρηθούν είναι όλοι οι πολιτικοί που καταστρέφουν τις χώρες μας.

Και τέλος τονίζει ότι η «Σαρία μετράει μόνο για αυτά τα «αποβράσματα» της κοινωνίας, δεν δίνουν δεκάρα για τους δικούς σας νόμους.»

Αδίστακτοι λαθρο χτύπησαν και λήστεψαν έναν ανάπηρο σε αναπηρική καρέκλα και τον έριξαν κάτω αφήνοντας τον αβοήθητο να μην μπορεί να σηκωθεί ούτε από το έδαφος.







ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.