Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άφωνοι οι αστυνομικοί: Οδηγούσε 47 χρόνια χωρίς δίπλωμα!

Οι αυτοματοποιημένοι έλεγχοι προς τα παρόν αφορούν στην πλειονότητα των περιπτώσεων την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Αλλά τίποτα δε...



Οι αυτοματοποιημένοι έλεγχοι προς τα παρόν αφορούν στην πλειονότητα των περιπτώσεων την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.




Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται σε αποτελεσματικότητα με τον άμεσο, κλασικό τροχονομικό έλεγχο που γίνεται από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μια διαδικασία που όσο περνά ο καιρός και σε ένα κοντινό μέλλον θα γίνεται όλο και πιο σπάνια. Αλλά που σε κάθε περίπτωση είναι αποτελεσματική και, όπως θα δούμε, μπορεί να αποκαλύψει τραγελαφικές καταστάσεις. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως λένε.




Τα γεγονότα εξελίχτηκαν στη Γαλλία, στο Indre-et-Loire, κοντά στο Chambray-les-Tours (στην Κοιλάδα του Λίγηρα, κοντά στην Tours), όπου οι μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας διασταυρώθηκαν με μια κάτοικο του Chateau-Renault που οδηγούσε το αυτοκίνητό της , μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο. Μια παράβαση που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, οπότε οι gendarmes επιλήφθηκαν του θέματος, ζητώντας τα απαραίτητα έγγραφα.|

Και αυτό ακριβώς ήταν το σημείο, όπου οι χωροφύλακες έκαναν μπίνγκο. Η κάτι παραπάνω από ώριμη κυρία παραδέχτηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα για 47 χρόνια. Ποτέ δεν έδωσε εξετάσεις για να πάρει άδεια οδήγησης και περιορίστηκε στην παρακολούθηση μερικών μαθημάτων του ΚΟΚ. Στη μακρά καριέρα της ως «μυστικού» οδηγού αυτοκινήτου δανειζόταν αυτοκίνητα φίλων, μέχρι να αγοράσει τη δική της Ford Granada που ποτέ δεν έγραψε στο όνομά της.

Προφανώς κατά τη διάρκεια αυτών των 47 ετών δεν προκάλεσε κανένα ατύχημα ούτε υπέπεσε σε κάποια βεβαιωμένη παράβαση. Τώρα αντιμετωπίζει ποινική εντολή για τρία αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της οδήγησης χωρίς δίπλωμα.

drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.