Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο πρώην σύντροφος της μου είπε ψέματα - Μήπως είναι και η γυναίκα του στο κόλπο; Ξεσπά ο αδερφός της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

εspresso: Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που αποκάλυψε ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, μετά τις διαρροές από τη δικογ...


εspresso: Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που αποκάλυψε ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, μετά τις διαρροές από τη δικογραφία που θέλουν τον γιατρό σύντροφό της να συναντήθηκε με την άτυχη γυναίκα λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο.





"Ο πρώην σύντροφος της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά" ισχυρίζεται ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Σύμφωνα με την Espresso, η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με τον σύντροφο της 44χρονης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου στις 6 Ιανουαρίου.




"Είσαι με την αδελφή μου, γιατί την ψάχνω;" τον ρώτησε. Λίγα λεπτά αργότερα ο σύντροφος της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Στην επικοινωνία αυτή ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη συνέχεια ακολούθησαν περισσότερες από δέκα συνομιλίες αλλά όπως ισχυρίζεται ο αδελφός της άτυχης γυναίκας ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας.

"Γιατί στο ραντεβού το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε μαζί και ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μην τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί η Ειρήνη να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;" διερωτήθηκε ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Την ίδια ώρα ο εξάδελφος της 44χρονης λέει μεταξύ άλλων ότι "αν ο σύντροφος της μας έλεγε πού ήταν, θα ήταν σήμερα ζωντανή. Μπορεί να την προλαβαίναμε. Αν του έλεγε του Γιώργου ότι είχαμε αυτό το επεισόδιο, θα μπορούσε να πάει κάποιος να δει. Θα μπορούσε να είναι ζωντανή με εγκαύματα".



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.