Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γονείς μαθητών 3ου Γυμνασίου Βόλου: «Υποχρέωσαν τα παιδιά μας να παραστούν σε κομματική εκδήλωση του ΚΚΕ σε περίοδο εορτών!»

Με επιστολή τους γονείς παιδιών του 3ου Γυμνασίου Βόλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το «αίσχος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μέσα στην π...



Με επιστολή τους γονείς παιδιών του 3ου Γυμνασίου Βόλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το «αίσχος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μέσα στην περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων με θύματα τα παιδιά της χορωδίας του σχολείου.






Συγκεκριμένα τα παιδιά της χορωδίας τα υποχρέωσαν να πάνε σε περίοδο διακοπών να συμμετάσχουν σε κομματική εκδήλωση του ΚΚΕ στο εργατικό κέντρο! Επικεφαλής της κομματικής εκδήλωσης ήταν ο ίδιος ο βουλευτής Κώστας Στεργίου και στελέχη του ΚΚΕ όπως η Ρ. Κιωτή κλπ.!



Η εκδήλωση ετίθετο κάτω από την «ομπρέλλα» του σωματείου Μήτσος Παπαρήγας, στο οποίο «πρόεδρος» τυγχάνει να είναι πάλι ο Κ. Στεργίου. Στην επιστολή τους οι γονείς είναι ανένδοτοι και κάθετοι καθώς όπως αναφέρουν «κάποιοι άθλιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά μέσα στην αθωότητα και την άγνοια της ηλικίας τους». Συγκεκριμένα, υπογραμμίζουν:




«Πέρα από το απόλυτα παράνομο και αντιπαιδαγωγικά άθλιο και ελεεινό να συμμετέχουν μικροί, ανήλικοι μαθητές σε κομματικές εκδηλώσεις μακριά από το σχολείο τους σε περίοδο διακοπών, δε φρόντισε κανείς να τα ενημερώσει για το βιογραφικό του Μ. Παπαρήγα ως λιποτάκτη του Ελληνικού Στρατού στον πόλεμο της Μικράς Ασίας και τη σύλληψή του για διανομή φιλοτουρκικών φυλλαδίων που αποκαλούσαν «κατακτητικό» και «δολοφονικό» τον Ελληνικό Στρατό, δηλαδή τους παππούδες των περισσοτέρων παιδιών που πολέμησαν εκεί.

Οι γονείς αιτούνται να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στο διευθυντή του σχολείου και σε κάθε υπεύθυνο για το πώς επέτρεψαν και αν το έχουν επιτρέψει και στο παρελθόν. Συμπληρώνουν ότι «τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα και πιόνια σε κομματικές φιέστες και αυτοί που το επεδίωξαν αυτό πρέπει να τιμωρηθούν.» http://magnesia247.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.